AB Marta / Martaboden / Marta.se / @Martaiskurup


Vi kallas mycket men vi är ändå samma företag som huserat i samma lokal i Skurup i snart 70 år.

Vi är en lokal fysisk butik som funnits i måååånga år!  Under årens lopp har butiken förändrats allt efter tiden och modets gång. Vi säljer framförallt kläder för tjejer unga som gamla. Men vi har också lite skor, accesoarer, smycken, och lite homeprodukter .

Vi samarbetar med många stora och kända varumärken. Såsom t ex Odd molly, Lexington, Mos mosh, Caroline Swedbom, Gynning Design, Voluspa m fl. (kolla under fliken märken)

Vår styrka är dels blandning av sortiment och vår personliga service. Kommer du till våra fysiska butik får du både personal shopper och stylist på köpet! Här på shoppen gör vi så mycket det går, vill du ha ytterligare hjälp, tveka inte att höra av dej. Vår största önskan är att du kall bli nöjd med dina köp hos oss, vi vill ju gärna se dej igen! Så Happy Shopping!

Årets handlare i Skurups kommun 2018. Läs artikeln.


Lena Larsson


Det är jag som äger butiken, och har gjort så i många år. Med stor passion och fina och lojala kunder fortsätter vi att klä "Skåne-töserna". Nu är det dags att vidga vyerna och gå in i den digitala världenAB Marta - 556385-4370
Järnvägsgatan 5, 274 34 Skurup
0411-40434 - [email protected]